Нашите вработени се нашиот најзначаен ресурс и токму тие го прават Тиго извонредно место за учење, работење и кариерен развој. Ние сакаме секој ден да го живееме како нова можност и да бидеме опкружени со оптимизам и креативност.

Дали и вам ви е важно, колку што ни е и нам, постојано да ги унапредувате вашите професионални вештини и да растете во кариерата, додека работите со највисоко ниво на мотивација и задоволство? Тогаш, ајде заедно да ги живееме овие вредности!

Со нетрпение очекуваме да ве запознаеме и веруваме дека токму вие ќе бидете значаен член на тимот кој со себе ќе го понесе искуството и експертизата во нашата компанија. Придружете ни се како:

Со аплицирање за отворена позиција и праќање на Вашата кратка биографија, се согласувате со:

Правила за приватност | TИГО Фајнанс (tigo.mk)

%HEADER_OUR_OPENINGS%

%LABEL_DEPARTMENTS%

%LABEL_LOCATIONS%

Bitola, MK

Macedonia, North Macedonia

Skopje, MK

Strumica, MK

Tetovo, MK

Veles, MK

 • 120+ вработени

 • Healthy food corner

 • Континуиран развој на вработени

 • Дел од интернационална групација

 • Work-life balance

 • Динамични и забавни колеги

 • Зана Хот

  Специјалист за наплата на побарувања

  “ Thjesht, është nji kompani që vlerson dhe kujdesët për puntorët e saj. ”

 • Сања Старделова

  Branch CS Specialist

  “ Слободата за изразување идеи, позитивната атмосфера и опкружување ти даваат посебна енергија за успешен работен ден а тоа ти го овозможува ТИГО! ”

 • Ардиан Ајази

  Супервизор на филијали

  “ Тиго е компанија која ги цени своите вработени и во која можеш да се развиеш како на деловен, така на приватен план. Tиго не е работодавец, Тиго е фамилија! ”

Дел од нaшиот тим

 • Филип Димитровски

  CEO

 • Маријана Георгиевска

  Executive assistant

 • Габриела Јуруковска

  Head of Finance and accounting

 • Маријана Недевска

  Head of Customer experience

 • Гордана Јовановска

  Head of Marketing & PR

 • Игор Стојнев

  Head of Portfolio management

 • Давор Димковски

  Talent Acquisition Lead